copyright

2013-2018. Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.hunyadimikepercs.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A hunyadimikepercs.hu webszájton (“lap”) található tartalom a Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI (“kiadó”) szellemi tulajdona.

A Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

a Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A hunyadimikepercs.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

Üzenet küldése a Webmesternek