Pedáltaposó Kupa

Mivel lehetne megmozgatni a település apraját-nagyját, mivel lehetne kiugrasztani a nyári melegben eltunyult lurkókat az otthon „számítógépes” hűvöséből? Pattant az ötlet, ha már a hőség miatt szaladni nem „lehet”, bicajra fel!

A “Mikepércsi Nyár Sport és Könnyűzenei Nap” keretein belül kerül megrendezésre a

  Mikepércs Pedáltaposó Kupa

Az évente megrendezett tömegsport eseményen több futamban, közel száz versenyző indulhatott: óvodásoktól a nyolcadikosokig és az elmaradhatatlan családi futamban. Iskolánk tanulói nemcsak egyénileg versenyeztek, az osztályok az év cukormentes tortájáért, a Pöttyös Panniért szálltak nyeregbe.

A regisztrációt követő izgalmas versengésben mindenki kellemesen elfáradt, de a szervezők által biztosított üdítő és a finom palacsinta pótolta az elégetett kalóriákat. A futamok után az osztályok támogatói, nagymamák, nagypapák rokonok, barátok versenyen kívül kerekeztek egy kört, közelebb juttatva ezzel egy-egy osztályt az év tortájának megnyeréséhez.

A versenyzők az esti eredményhirdetésen a szülők, tanáraik nagy büszkeségére felállhattak  a dobogóra és átvehették a díjakat a település alpolgármesterétől, iskolánk vezetőjétől és a megyei diáksport szövetség titkárától. Érmet, oklevelet és egyéb kerékpározáshoz használható eszközöket vehettek át a díjazottak a Polgármesteri Hivatal és a Diáksport Szövetség jóvoltából.

Köszönet a segítségért Polgármester Úrnak, a megyei Diáksport  Szövetségnek, a Megyei Kerékpáros Szövetség szervezőinek, Mikepércs polgárőreinek és nem utolsósorban iskolánk pedagógusainak.

Rozsondai Tibor
titkár
Hajdú-Bihar Megyei Diáksport Szövetség