Farsang

Covid, online-oktatás, építkezés, költözés… Évek óta nem volt lehetőségünk rá, hogy közösen tartsuk meg a farsangot. Az élet azonban újra visszazökkent a régi kerékvágásba. Alig várták a gyerekek a február végét. Végül március elsején péntek délután több mint 100 gyerek gyűlt össze a tornateremben.

Mi kell a jó hangulathoz? Tombolasorsolás, fotósarok, zene, tánc, fények, jókedv! Színes lufikkal díszített tornaterem, jelmezverseny, ahol Legonak, indiánnak, ezermesternek öltözött gyerekek vetélkedtek a tortáért. Tombolasorsolás, ahol gazdára talált torta, illatgyertya, kulacs, fürdőbomba, bögre, csoki. Köszönjük az értékes felajánlásokat!

A zenét Rácz Bendegúz 8.a osztályos tanuló szolgáltatta a gyerekek által zenedobozba bedobott kívánságok alapján. Együtt énekelték a Nélküled című dalt: „mi egy vérből valók vagyunk”. Hatalmas buli kerekedett.

A felejthetetlen pillanatokat Küzmös Szilárd 6.b osztályos  tanuló, a DÖK „hivatalos fotósa” meg is örökítette. Köszönet a szervezésben való részvételért DÖK tagjainak és annak a sok-sok gyereknek, akik kivették részüket a tornaterem díszítéséből, pakolásból, majd végül a rendrakásból.

Szarvasné Joó Anikó