Ovisuli 1

Alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez, október 18-án megtartottuk első Ovisuli foglalkozásunkat, rendhagyó módon, az IKSZT épületében. Sokáig mérlegeltük, hogy legyen – e ebben a tanévben Ovisuli, de szülői kérésekre úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk ki ezt a tanévet sem. Az első foglalkozás hagyományos programja az iskola bemutatása lett volna, de a játékos képességfejlesztés, az udvari mozgásfejlesztés kárpótolta a gyerekeket. A leendő elsős tanító nénik –Almásiné Szentjóbi Ildikó, és Benéné Kiss Andrea, valamint Józsa Szilvia fejlesztőpedagógus -, remek hangulatot teremtettek, és úgy elröpült egy óra, hogy szinte észre sem vettük. A megjelent szülők nagyon érdeklődően fogadták az iskola bemutatásáról készített kis beszámolót, majd kötetlen beszélgetés keretében kaptak információkat minden őket érdeklő kérdésben. A premier után, november 15-én folytatjuk az Ovisulit, ahová szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, de előtte…

November 8-án, kedden szeretettel várjuk az leendő első osztályos szülőket, nyílt óráinkon. Ezen a napon,

 reggel: 8:40-től Almásiné Szentjóbi Ildikó tart bemutató órát az érdeklődőknek, a régi Polgármesteri Hivatal termében (Kossuth u. 1. ).

Délután: 14 órától Benéné Kiss Andrea tanulásirányítási foglalkozást tart a Művelődési ház tantermében (Kossuth u. 1. ).

Szeretettel várjuk a kedves szülőket!

Feketéné Györfi Erika
Intézményvezető-helyettes