Rendhagyó napközis délután

MENŐ MENZA Mikepércsen

Rendhagyó napközis délután

A Menő menza program keretén belül megrendezésre kerülő, napközis projektnapot március 29-én tartottuk meg, melynek az „Egészséges sport, sport egészségesen” címet adtunk.

Gazdag, tartalmas délután volt, peregtek az események. 13:30-tól 15:05-ig nagyon színvonalas foglalkozások várták a csoportokat. 20-20 perces időtartammal négy helyszínen fordultunk meg: tanultunk népi gyermekjátékot, néptánc elemeket sajátítottunk el rendkívül játékos formában. Élő népmesemondóval találkoztunk, aki teljes mértékben hitelesen adta át a mesét számunkra. Kézműves foglalkozáson tetszőlegesen tavaszi függőt vagy koszorút készíthettünk. A tornateremben pedig nem szokványos akadálypálya várt ránk.

Aztán elfogyasztottuk azt az étket, amit a szülők, a nagyszülők szorgos kezei készítettek számunkra. Köszönjük nekik, hogy ebben a rohanó világban ezt a napot ránk szánták. Köszönet továbbá Tímár Zoltán polgármester úr vezetésével az önkormányzatnak, a konyhának, bölcsödének, hogy minden kért eszközt rendelkezésünkre bocsátottak, hisz ezek nélkül, ily módon nem tudtuk volna valóra váltani az elképzeléseinket.